Unistan - suudan ja saavutan

Ilmatsalu Põhikool

õpetajakuu

Oktoobris märkame õpetajat. 
  • 4.10. tähistame õpetajate päeva
  • ootame tagasi koolitundi andma endisi õpetajaid
  • II korruse fuajees on avatud õpetajatega seotud nuputamisnurk

Teated

Üleskutse🥁!
Oktoober on õpetajate🎓 kuu ning seetõttu ootame just siis koolitundi andma meie endisi õpetajaid. Kui oled valmis taas klassi ees seisma🧑‍🏫, andma tundi või rääkima oma praegusest tööelust, siis võta esimesel võimalusel ühendust🖋️ huvijuht Heidiga heidi.piisang@ilmatsalu.edu.ee

Vajalike õppevahendite nimekiri asub SIIN

Alates 15.11.2017. a toimub Ilmatsalu Põhikooli 1.-9. klassi õpilaste vastuvõtu ja koolist lahkumise taotluste esitamine elektrooniliselt läbi Tartu haridusteenuste haldamise süsteemi ARNO

Vabade õppekohtade info on kättesaadav ARNO avalikus vaates. 1. klassi vastuvõtt elukohajärgsesse kooli toimub ARNO keskkonnas 15.03-30.04.2019. a. Alates 01.05.2019. a on võimalik taotleda kohta ka elukoha välisesse kooli vabade kohtade olemasolul.

Infot põhihariduse omandamise kohta Tartu linnas on võimalik leida SIIT

Anu Köidam
Koolijuht
Ilmatsalu Põhikool
508 7578

info 5340 4494

Uudised

Mida toob tulevik endisele Tähtvere vallale ja Ilmatsalu koolile?
Ilmatsalu kooli saalis 17. oktoobril kell 15:00-16:00 Mida toob tulevik endisele Tähtvere vallale ja Ilmatsalu koolile? Külas on Tartu abilinnapead Lemmit Kaplinski ja Elo Kiivet. Saada oma küsimus ette anu.koidam@ilmatsalu.edu.ee
Võta karu kooli kaasa päev
Võta karu🐻‍❄️kooli kaasa päeval oli koolimajas tavapäratult palju mesikäppasid🐻ja muid kaisukaid liikvel. Vihmasel🌧️sügispäeval pole midagi mõnusamat, kui kahmata kaissu oma armas kaisukas🧸ja tunda end hästi🥰.
Esimene ja üheksas klass koos tegutsemas
Aitame esimesel klassil kooliellu sisse elada😊
🇴 on ümmargune ehk kuidas õpilased endale iseloomu õngitsesid🎣. Kui kooliaasta alguse aktusel lubasid üheksandikud🎓 kooliastujatele siin suure õe ja venna eest olla, siis kõige nooremad õppurid kutsusidki lubajad aulasse. „Tere, mina olen Mari, tule palun minuga mängima,” said üheksandikud telefonikõne📱.
Mängiti tutvumismängu, kus lapse nime juurde kuulus üks liigutus ja tähemängu🔠, kus pidi merest tähti õngitsema ja kättesaadud tähtedest Ilmatsalu õpilast iseloomustava sõna kokku panema. Lõpetati „Head aega!” liikumisega, et uuesti kokku tulla ja midagi lõbusat teha. Ikka nii, et suurem toetab väiksemat.
Õpetajate päev
Oktoobrikuu esimene reede oli tõeliselt pidulik💐, sest tähistasime õpetajate päeva. Pidupäev algas aktusega, kus nii suured kui väikesed andsid oma panuse õpetajate päeva meeleolukaks loomiseks🎶. Traditsiooniliselt võtsid 9. klasside õpilased sel päeval tundide läbiviimise oma kätesse👐, et proovida õpetajaametit omal nahal. Õpetajad said samal ajal nautida vestlusringe, uurida uusimat kontoritarvete🖋️ valikut ning mängida vahvat mängu💭, mida vedasid eest üheksandikud Uku ja Ats Rasmus.
Suure üllatuse valmistasid õpetajatele ka lapsevanemad, kes tervitasid neid oivaliste sushivaagnatega🍣. Kuna oktoober on õpetajakuu, siis lisaks ühele erilisele koolipäevale saavad koolipere liikmed teistel päevadel II korruse fuajees nuputada, kes on pildil olev lapseeas õpetaja ning viia kokku õpetaja ja tema käekirja✍️. Väga on oodatud külalistunde andma endised õpetajad.
Tervitame õpetajate päeval lisaks vahvatele vanematele ka oma endisi, praegusi ja tulevasi õpilasi!🥰
Tartu koolidevahelised meistrivõistlused ⚽
Ilmatsalu kooli jalgpallivõistkond⚽️osales Tartu koolidevahelistel meistrivõistlustel. Õpetajate Ennu ja Asseri juhendamisel jäädi võrdluses teiste suurte linnakoolidega 5.-8. kohta jagama.
Spordikuu andis teatepulga õpetajakuule
Et õpetajad ikka jaksaks lastega tegeleda ja et nii vaimne🧠 kui ka füüsiline💪 tervis korras oleks, kuulati personaaltreener ja NIKE peatreener Britta Alepi näpunäiteid. Spordikuu andis teatepulga õpetajakuule.